Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Kysely suomalaisten verkko-ostamisesta

Tämän kyselyn tavoitteena on kartoittaa suomalaisten verkko-ostamiseen liittyviä tottumuksia ja mieltymyksiä sekä niiden suhdetta kuluttajien arvoihin ja ajatusmaailmaan. Kysely on osa Jyväskylän yliopiston toteuttamaa ja Business Finlandin rahoittamaa Verkkokaupparatkaisujen data-analytiikkapohjaiset kansainvälistymiskonseptit (TRIP) -tutkimushanketta, jonka tavoitteena on tuottaa suomalaisten verkkokauppojen kansainvälisen kilpailukyvyn kannalta oleellista uutta tutkimustietoa.

Kysely on avoinna 31.3.2019 asti, ja siihen vastaaminen vie aikaa noin 10–20 minuuttia. Kaikki kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua arvontaan, jossa osallistujien kesken arvotaan kymmenen kappaletta Finnkinon lahjalippuja. Kaikki kyselyn vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja niiden raportointi tapahtuu siten, ettei yksittäisten vastaajien tunnistaminen ole mahdollista.

Jokainen vastaus on tärkeä, kiitos ajastanne!

Jyväskylän yliopisto

bist-info@jyu.fi